(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintukallion päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Lintukallion päiväkoti

Lintukallionkuja 9 b, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2019 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme  kahta varhaiskasvatuksen  opettajaa Lintukallion päiväkotiin.

Tarjoamme mahdollisuutta tulla kehittämään laadukasta sekä tavoitteellista varhaiskasvatusta innostuneeseen työyhteisöömme. Autamme sinut työssäsi alkuun hyvän perehdytyksen sekä mentoroinnin avulla. Olemme rakentaneet hyvän ja toimivan johtamisrakenteen, joka tukee varhaiskasvatuksen opettajan pedagogista työtä.

Lintukallion varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Lintukallion päiväkoti sekä Kivimäen päiväkoti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Hämeenlinnantien kainalossa. Martinlaakson asemalta on lyhyt kävelymatka sekä linja-autot liikennöivät päiväkotimme viereen.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Innostuneisuutta työhön sekä hyviä tiimityötaitoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta  

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Katja Riitaho

050 3124515

katja.riitaho@vantaa.fi

Tavoitettavissa 6.6.-14.6.2019 klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.