(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäviidan päiväkoti

Työavain 3-1720-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 15.10.2019 kello 15:45
Leppäviidan päiväkoti , Rummunlyöjänkatu 6 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Leppäviidan päiväkodissa. Leppäviidan päiväkoti on 4 ryhmäinen yksikkö, jossa on paikkoja 1-5-vuotiaille lapsille. Esiopetusta yksikössämme ei tarjota. Leppäviidan päiväkodissa lapsi nähdään aktiivisena oppijana, jonka aloitteisiin ja mielenkiinnonkohteisiin kasvattajat tarttuvat. Jokainen on osa oppivaa yhteisöä, niin lapset kuin aikuisetkin. Leikki ja positiivinen pedagogiikka ovat meille tärkeitä asioita ja Leppäviidassa leikin annetaan näkyä ja kuulua! Leppäviidassa on hyvä tekemisen meininki ja kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Olemme mukana Ihmeelliset vuodet - koulutuksessa ja tämän vuoden kehittämiskohteemme on lasten liikunta. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit ryhmäsi pedagogiikan asiantuntijana ja vastaat ryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Leppäviita sijaitsee Leppävaaran juna-aseman lähellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Myös kauppakeskus Sello monipuolisineen kulttuuripalveluineen on lähellämme. Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Arvostamme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa toimimisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anna-Kaisa Honkala
050 337 4827