(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäsillan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäsillan päiväkoti

Työavain 3-1737-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.10.2019 kello 15:45
Leppäsillan päiväkoti , Pääskyskuja 11 02620 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Leppäsillan päiväkodissa. Leppäsillan päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Leppävaaran urheilupuiston läheisyydessä. Pihastamme avautuu peltomaisema ja lähietäisyydellä on metsä, jossa retkeillemme ahkerasti. Olemme aloittaneet vuosia sitten Valon liikuntapilottipäiväkotina, joten monipuolinen liikunta on keskeinen osa toimintaamme. Arvostamme päiväkodissamme lämminhenkistä, sensitiivistä ja positiivista työotetta, jossa lapset ja perheet kohdataan yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Päiväkodissamme on lämminhenkinen, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta. Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon uimahalleissa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatukseen pedagogiikan tuntemusta, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme monipuolista työkokemusta ja halua kehittää ja kehittyä kanssamme.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Wikberg
0503258631
tuula.wikberg@espoo.fi
ma-pe klo 8-15