(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäsillan päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäsillan päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1054-19
Vakinainen työsuhde alkaen 29.07.2019
Hakuaika päättyy 31.05.2019 kello 15:45
Leppäsillan päiväkoti , Pääskyskuja 11 A 02620 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloiseen joukkoomme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa. Leppäsillan päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä, pellon laidassa, metsän vieressä. Päiväkodissamme on kiinnitetty erityistä huomiota lasten liikuntakasvatukseen jo vuosien ajan. Lähiympäristömme mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja toiminnan. Olemme positiivinen, lämminhenkinen työyhteisö, jossa työskentelee erilaisia- yhteiseen päämäärään suuntaavia työntekijöitä. Kaiken toimintamme taustalla on sensitiivinen, kannustava ja lasta kunnioittava ilmapiiri. Keskeiset työskentelytapamme ovat leikki- ja pienryhmässä toimiminen. Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkaetu, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa/vuosi, Eazybreak työsuhde-etu, sekä lukuisat harraste- ja liikuntaryhmät. Avustamme myös asunnon hankinnassa. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tuntemusta varhaiskasvatuslain sisällöstä, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme monipuolista työkokemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Wikberg
050 325 8631
etunimi.sukunimi@espoo.fi