(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lehtikasken päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Arvostatko työpaikassa rauhallista sijaintia hyvien kulkuyhteyksien varrella? Haluatko olla osa työyhteisöä, jossa on monipuolista osaamista ja sujuva yhteistyö asiakasperheiden kanssa? Jos näin on, kannattaa lukea ilmoitusta eteenpäin.

Lehtikasken päiväkodissa toimii kahdeksan lapsiryhmää kahdessa rakennuksessa. Tällä kaudella meillä on kaksi esiopetusryhmää, kaksi alle 3v. ryhmää sekä neljä 3-5v. ryhmää, joista yksi on erityisryhmä. Päiväkotimme sijaitsee Latokasken pientaloalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja keskellä retkeilyyn houkuttelevaa luontoa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Kevätkaudelle 2021 tarvitsemme joukkoomme 3-5 vuotiaiden erityisryhmään varhaiskasvatuksen opettajaa. Tiimissä työskentelee lisäksesi varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja lastenhoitaja.

Tuokiokuvia toiminnastamme voit käydä katsomassa myös Facebook-sivuiltamme.

Työpaikan nimi: Lehtikasken päiväkoti
Työaika: 38h15min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävä edellyttää varhaiskasvatussuunnitelman hyvää tuntemusta, työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista ja kehittävää työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!