(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lansantien päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka.

Haemme Lansantien päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa. Ryhmässä työskentelee lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä avustaja.

Meillä viihdytään! Koulutettu ja osaava henkilökuntamme on aidosti sitoutunut arjen hyvän pedagogiikan ja sensitiivisen työtavan toteuttamiseen. Yhteisöllinen ja inklusiivinen ajattelu on meille tärkeää.

Tarjoamme jokaiselle lapselle turvallista ja monipuolista toimintaa sekä leikkiä huomioiden yksilölliset kasvun ja oppimisen tuen tarpeet. Tavoitteenamme on oppimaan oppiminen ja oppimisen ilo vahvistaen lasten myönteistä minäkuvaa, unohtamatta hyviä käytöstapoja. Hyödynnämme toiminnassamme luonnonläheistä ympäristöämme. Teemme kasvatustyötä yhdessä vanhempien sekä eri asiantuntijoiden ja perusopetuksen kanssa.

Lansantien päiväkodissa toimii kolme lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu neljä varhaiskasvatuksen opettajaa, neljä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa, varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja sekä varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Lansantien päiväkoti sijaitsee rauhallisella luonnon lähellä pientaloalueella, jossa luonnon läheisyys mahdollistaa luonnossa liikkumisen ja metsäretket. Lansantien päiväkodin sisätilat ovat avarat, valoisat ja kotoisat.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi työyhteisöämme!

Työpaikan nimi: Lansantien päiväkoti
Työaika: 38h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kykyä toimia kasvatuskumppanuuden hengessä sekä työyhteisössä että lasten vanhempien kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!