(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lansantien päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Lansantien päiväkoti

Työavain 3-1047-19
Vakinainen työsuhde alkaen 10.06.2019
Hakuaika päättyy 03.06.2019 kello 15:45
Lansantien päiväkoti / Kilo , Edelfeltinkuja 2 02610 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 1-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Lansantien päiväkoti sijaitsee rauhallisella luonnon läheisellä pientaloalueella, jossa luonnon läheisyys mahdollistaa luonnossa liikkumisen ja metsäretket. Toiminnassamme panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä, jossa lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä myönteisiä elämyksiä. Arvostamme leikkiä ja tutkimusta lapsen luontaisena tapana oppia.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista ja innostusta kehittämisestä.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, joustavuutta, ideoita ja mukavaa, mutta sitoutunutta otetta varhaiskasvatustyöhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasv. yksikönjohtaja Diana Pavel
040 5514959
diana.pavel@espoo.fi