(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laaksolahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laaksolahden päiväkoti

Työavain 3-1165-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 30.09.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 13.09.2019 kello 15:45
Laaksolahden päiväkoti , Laaksolahdentie 1 A 02720 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Hei varhaiskasvatuksen opettaja! Oletko etsinyt unelmiesi työpaikkaa, mutta et ole vielä löytänyt sitä? Täällä se on. Laaksolahden päiväkoti on perinteikäs vuonna 1987 toimintansa aloittanut päiväkoti. Päiväkoti sijaitsee vehreällä ja rauhallisella pientaloalueella. Hyödynnämme lähiluontoa oppimisympäristönä. Laaksolahden päiväkodin toiminnan keskiössä on kestävän kehityksen kasvatus ja olemme vuodesta 2009 alkaen toimineet Vihreä lippu -päiväkotina. Vihreässä lipussa kestävään elämäntapaan opitaan pienin askelin teema kerrallaan. Tämän pitkäjänteisen työskentelyn on mahdollistanut pysyvä ja pätevä henkilökunta. Nyt haemme joukkoomme ainakin ensi alkuun määräaikaista varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 -vuotiaiden 21:n lapsen ryhmään. Tiimissä työskentelee toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Tervetuloa iloiseen ja innostuneeseen työyhteisöön!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään työhön sitoutuneisuutta, yhteistyökykyä ja kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivisen pedagogiikan mukaista asennetta, sensitiivistä lasten kohtaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sirkka Lehto
046 877 1502
etunimi.sukunimi@espoo.fi