(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti

Työavain 3-1757-19
Vakinainen työsuhde alkaen 07.01.2020
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Laajalahden päiväkoti , Kirvuntie 16 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Henkilöstörakennemuutoksen myötä haemme joukkoomme motivoitunutta, innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Laajalahden varhaiskasvatusyksikössä toteutetaan monipuolista, lapsilähtöistä varhaiskasvatusta, jossa leikillä ja lapsen osallisuudella on keskeinen merkitys. Toiminnan suunnittelussa huomioimme lasten ajatukset, ideat ja kiinnostuksen kohteet. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uusia asioita. Vanhempien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen edistämiseksi. Työyhteisössä näemme tärkeäksi kehittämismyönteisen ilmapiirin, jossa kaikkien osaaminen ja asiantuntemus huomioidaan. Rinnallasi työskentelee osaavien työkavereiden lisäksi suomi -toisena kielenä opettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Laajalahti on luonnonkaunis, tiivistä kyläyhteisöä muistuttava alue Leppävaaran ja Tapiolan välissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkodissamme on kaikkiaan seitsemän lapsiryhmää, tarjoamme myös esiopetusta. Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkalippuetuus, 100 ilmaista uinti kertaa vuodessa Espoon uimahalleissa sekä sportti- ja kulttuuripassi. Meillä toimii lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja kouluttautumiseen on mahdollista saada taloudellista tukea. Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Aino Huttunen
050 325 8624
etunimi.i1.sukunimi@espoo.fi