(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti, esiopetusryhmä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti, esiopetusryhmä

Työavain 3-1691-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.01.2019 (päättyy 31.07.2019)
Hakuaika päättyy 03.01.2019 kello 15:45
Laajalahden päiväkoti , Kirvuntie 16 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haluatko tulla mukaan kehittämään kanssamme Laajalahtelaista esiopetusta osana motivoitunutta esiopetustiimiämme? Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa esiopetustiimiimme kolmanneksi opettajaksi. Meillä on kaksi esiopetusryhmää, jotka toimivat tiiviisti yhdessä. Tänä vuonna meillä toimii pedagogisesti vahvistettu esiopetusryhmä ja annamme myös valmistavaa esiopetusta. Ryhmissämme toimii osa-aikaisesti kieli- ja kulttuuriryhmien lastentarhanopettaja (kieku) sekä työmme tukena on laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Inklusiivinen työote näkyy koko talomme toiminnassa. Huomioimme haussa myös vasta valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä työssä sekä positiivinen asenne. Laajalahden päiväkodissa on 7 ryhmää (alle 3-vuotiaat, 3-5-vuotiaat ja esiopetusryhmät). Työskentelemme muutama vuosi sitten remontoiduissa tiloissa ja meillä on iso ja monipuolinen piha-alue käytössämme. Laajalahti on luonnonkaunis ja tiivistä kyläyhteisöä muistuttava alue hyvien kulkuyhteyksien varrella. Espoon kaupunki tarjoaa työnantajana mm. taloudellista tukea kouluttautumiseen, työsuhdematkalippuedun sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Laajalahden päiväkodissa tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät esiopetuksen parissa, mahdollisuuden kehittää ja vaikuttaa omaan työhön sekä työyhteisön ammattitaitoisen tuen. Varhaiskasvatuksen opettajille esiopetusryhmissä maksetaan esiopetuslisää 61,79€ /kk. Kiinnostuitko? Voit olla yhteydessä: Aino Huttunen puh. 050 325 8624, kerron mielelläni tehtävästä lisää! Työt alkavat 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta. Arvostamme myös varhaiskasvatussuunnitelman ja uuden esiopetussuunnitelman mukaista vahvaa pedagogista osaamista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk + esiopetuslisä 61,79€ /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Päiväkodinjohtaja Aino Huttunen
050 325 8624
aino.i1.huttunen@espoo.fi