(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti, esiopetusryhmä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laajalahden päiväkoti, esiopetusryhmä

Työavain 3-1691-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 07.01.2019 (päättyy 31.07.2019)
Hakuaika päättyy 14.12.2018 kello 15:45
Laajalahden päiväkoti , Kirvuntie 16 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haluatko tulla mukaan kehittämään kanssamme Laajalahtelaista esiopetusta? Etsimme lastentarhanopettajaa esiopetustiimiimme kolmanneksi opettajaksi. Meillä on kaksi esiopetusryhmää, jotka toimivat tiiviisti yhdessä. Tänä vuonna meillä toimii pedagogisesti vahvistettu esiopetusryhmä ja annamme myös valmistavaa esiopetusta. Ryhmissämme toimii osa-aikaisesti kieli- ja kulttuuriryhmien lastentarhanopettaja (kieku) sekä työmme tukena on laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Inklusiivinen työote näkyy koko talomme toiminnassa. Pidämme tärkeänä uuden varhaiskasvatussuunnitelman ja uuden esiopetussuunnitelman mukaista vahvaa pedagogista osaamista ja halua kehittää uutta. Laajalahden päiväkodissa on 7 ryhmää (alle 3-vuotiaat, 3-5-vuotiaat ja esiopetusryhmät). Työskentelemme muutama vuosi sitten remontoiduissa tiloissa ja meillä on iso ja monipuolinen piha-alue käytössämme. Laajalahti on luonnonkaunis ja tiivistä kyläyhteisöä muistuttava alue hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat tammikuussa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk + esiopetuslisä 61,79€ /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Päiväkodinjohtaja Aino Huttunen
050 325 8624
aino.i1.huttunen@espoo.fi