(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kyyhkyspuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Työsuhteen alussa varhaiskasvatuksen opettajan työt sisarusryhmässä.

Kyyhkyspuiston päiväkoti on pieni kahden ryhmän yksikkö, jossa tarjotaan varhaiskasvatusta 1-5 vuotiaille lapsille. Käytämme toiminnassamme monipuolisesti päiväkodin tiloja niin sisällä kuin ulkona. Laajennamme toimintaympäristöämme myös esimerkiksi lähimetsään, Leppävaaran urheilupuistoon ja lähialueen leikkipuistoihin.


Työpaikan nimi: Kyyhkyspuiston päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!