Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan päiväkoti

Työavain 3-412-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 29.03.2019 kello 15:45
Kylätalo Palttinan päiväkoti , Tegelhagen 4 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kylätalo Palttinan päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit ryhmäsi pedagogiikan asiantuntijana ja vastaat ryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Kylätalo Palttinan päiväkoti sijaitsee keskellä Kauklahtea hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toiminnan perustana ovat lasten ajatukset, tarpeet ja kiinnostuksen kohteet. Toimintaympäristö tukee kaikkien lasten kehitystä tarjoamalla monipuolisia toiminnan aiheita. Kylätalo Palttinassa on päiväkodin lisäksi asukaspuisto. Henkilökuntamme on moniammatillista, osaavaa ja varhaiskasvatusta kehittävää. Kasvatustyömme perusajatuksena on avoin ja toimiva yhteistyö vanhempien kanssa. Tällä hetkellä päiväkodissamme on lapsiryhmiä 1-5-vuotiaille lapsille. Tehtävä alkaa 29.7.2019 tai sopimuksen mukaan jopa aiemmin (1.6.2019).


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme innostunutta asennetta, lämminhenkisyyttä ja positiiviseen pedagogiikkaan sitoutumista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskas.yksikön johtaja Mira Sautero-Luukkainen
046 877 2065
etunimi.sukunimi-sukunimi@espoo.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1247740
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa