(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan asukaspuisto
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylätalo Palttinan asukaspuisto

Työavain 3-17-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Kylätalo Palttinan asukaspuisto , Tegelhagen 4 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kylätalo Palttinan asukaspuistossa. Asukaspuistot on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja varhaisnuorille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Toiminta on avointa ja maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Asukaspuistot tarjoavat pienille koululaisille mahdollisuuden valvottuun aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä maksulliseen välipalaan. Asukaspuistot tarjoavat toimintaa lapsille ja aikuisille ohjatuissa ja itseohjautuvissa ryhmissä sisällä ja ulkona. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa. Asukaspuistojen henkilökunta, asiakkaat ja muut yhteistyötahot suunnittelevat toimintaa yhdessä. Asukaspuistoissa voi toimia myös maksullisia kerhoja.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta, positiivista elämänasennetta, herkkyyttä huomata erilaisten perheiden erilaiset tarpeet ja mielenkiintoa monikulttuuriseen avoimeen varhaiskasvatukseen. Hyväntuulisuus, reipas työote, voimavarakeskeisyys ja lämmin vuorovaikutus ovat etsimämme työntekijän ominaisuuksia.

Arvostamme aiempaa kokemusta avoimesta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme myös kiinnostusta luontoa, liikuntaa ja taideaineita kohtaan.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasv. yksikön joht. Mira Sautero-Luukkainen
046 8772065
mira.sautero-luukkainen@espoo.fi