Varhaiskasvatuksen opettaja, Kylänaukion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Kuvaus tehtävästä: Etsimme motivoitunutta ja innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa joukkoomme. Kylänaukion päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta positiivisessa ja kannustavassa kasvuympäristössä. Lasten mielenkiinnon kohteet, yksilöllisyys ja pienryhmätoiminta ovat toiminnassamme keskiössä.
Havainnoinnit ja työn arviointi ovat osa arjen rakenteita. Lasten kanssa sovellamme MiniVerso-mallin mukaista sovittelua ristiriitojen ratkaisemiseen.
Ympäristömme tarjoaa myös loistavat liikunta mahdollisuudet niin kesällä kuin talvellakin (mm. tekojääkenttä aivan päiväkodin vieressä).
Päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää ja sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon keskuksessa.

Työpaikan nimi: Kylänaukion päiväkoti

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352035
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo