Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuutamon päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Kuutamon päiväkotiin!

Haemme päiväkotiimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 22.3.2021 alkaen.
Tehtävän alkaessa työskentelet 14 innokkaan oppijan kanssa, jotka ovat iältään 4-5-vuotiaita.
Ryhmässä kanssasi työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja vastaatte yhdessä ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Päiväkodissamme pääset mukaan kehittämään vuorohoidon pedagogiikkaa. Meille on tärkeää hyvä vuorovaikutus ja läsnäolo lasten kanssa. Haluamme tarjota lapsille onnistumisen ja osallisuuden kokemuksia. Olemme mukana Liikkuva varhaiskasvatus -hankkeessa ja tätä kautta liikunta on keskeinen osa toimintaamme.

Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja päiväkodiltamme on vain lyhyt kävelymatka luontoon. Päiväkodissamme toimii tällä hetkellä viisi lapsiryhmää. Tarjoamme ilta- ja viikonloppuhoitoa klo 5:30-22 välillä perheiden tarpeen mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet pääsääntöisesti arkena klo 6:30-18 välille ajoittuvissa työvuoroissa.

Työpaikan nimi: Kuutamon päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta, joustavuutta, läsnäoloa sekä halua kehittää vuorohoidossa toteutettavaa pedagogiikkaa yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428390
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo