(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuutamon päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuutamon päiväkoti

Työavain 3-1646-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.10.2019
Hakuaika päättyy 23.09.2019 kello 15:45
Kuutamon päiväkoti , Täysikuu 5 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kuutamon päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit ryhmäsi pedagogiikan asiantuntijana ja vastaat ryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Toimit päiväkodin pedagogisen tiimin jäsenenä yhdessä muiden opettajien kanssa. Päiväkotimme sijaitsee Olarissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olemme auki 5.30-22, myös viikonloppuisin. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla on mahdollisuus tehdä myös satunnaisia ilta- ja viikonloppuvuoroja ja olla kehittämässä vuorohoidon pedagogiikkaa uuden vasun suuntaisesti. Olet lämpimästi tervetullut osaksi työyhteisöämme! Palvelussuhde alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Haastattelut voidaan järjestää jo hakuaikana.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kykyä toimia pedagogisena johtajana omassa tiimissä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme sensitiivistä ja projektilähtöistä työotetta. Toivomme, että sinulla on kokemusta positiivisen pedagogiikan ja pienryhmätyöskentelyn toteuttamisesta. Esiopetuskelpoisuus katsotaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Sari Kuittinen
040 505 4701
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Päiväkodin varajohtaja, Tiina Huikkonen
043 827 2893