(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kurjenpolven päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kurjenpolven toimintayksikkö

Lauhatie 19, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa  työyhteisöömme

Työyhteisöömme kuuluu viiden ryhmän Kurjenpolven päiväkoti sekä kahden ryhmän Kukkopillin päiväkoti. Kurjenpolven päiväkoti on sijainnut Tikkurilan Viertolassa vehreällä puutarhamaisella tontilla  jo vuodesta 1990. Kukkopillin päiväkoti sijaitsee Viertolan alakoulun kanssa samalla tontilla. Molemmat päiväkotimme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Päiväkodeiltamme pääsee kävellen lähiluontoon sekä nauttimaan Tikkurilan alueen liikunta- ja kulttuuritarjonnasta.

Haemme ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on aidosti ja kiireettömästi läsnä lapsen arjessa ja haluaa omalta osaltaan olla rakentamassa lapselle hyviä muistoja. Kuuntelet herkällä korvalla sekä lapsia että heidän huoltajiaan. Toivomme oman ja työyhteisön työn kehittämisen ja arvioinnin olevan tärkeä osa työtäsi. Työyhteisössämme pääset kehittämään luovasti ammattiosaamistasi koko työyhteisön tuella.  Meillä pääsee hyödyntämään omaa erityisosaamistaan ja oppimaan uutta mahtavilta työkavereilta. Työilmapiirimme on iloisen positiivinen.

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja osallisena pedagogisessa kehittämisessä ja päätöksenteossa. Olemme siirtymässä uuteen henkilöstömitoitukseen sitä mukaa kun saamme työntekijöitä rekrytoitua.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Luemme eduksi kieli- ja kulttuuriosaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Marttinen Marjo

0503146327

marjo.marttinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.