(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kurjenpolven päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kurjenpolven päiväkoti

Lauhatie 19, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 09.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2020Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!


Haemme tiimikaveriksi Kurjenpolven päiväkotiin ja yhdeksi yksikön osaajista rohkeaa, kokeilunhaluista, sensitiivistä ja sitoutuvaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä, kykyä nähdä kokonaisuus ja halua ottaa vastuuta yhteisistä asioista. Varhaiskasvatuksen opettajana meillä pääsee kehittämään koko yksikön pedagogiikkaa ja yhdessä tiimin kanssa vastaamaan laadukkaasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesta varhaiskasvatuksen toteuttamisesta.
 
Olemme viiden ryhmän päiväkoti ja yksikköömme kuuluu myös Kukkopillin päiväkoti, jossa on kaksi esiopetusryhmää.  Meillä on viihdytty pitkään ja yksikön johtoryhmä on motivoitunut. Haemme alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään opettajaa. Henkilökunta on huumorintajuista ja pyrkii auttamaan ja jakamaan osaamistaan. Meillä on voimakas tahtotila ja osaaminen toteuttaa laadukasta lasten vahvuudet huomioivaa varhaiskasvatusta. Pyrimme lisäämään yhteisöllisyyttä ja houkuttelemaan myös vanhempia osallistumaan toimintaan. Meille on helppo tulla julkisella liikenteellä ja lähteä luontoon, leikkipuistoihin ja kulttuuritarjonnasta nauttimaan. Aivan lähellä on myös jäähalli, palloilukentät ja uimahalli. Oma pihamme on leikkiin ja seikkailuun kutsuva ja upea vanha tammi houkuttelee pihaan oravia ja lintuja, viinimarjoja voi napsia ulkoilun lomassa ja vanha omenapuu kutsuu kiipeilemään. Rauhallinen pientaloalue houkuttaa ihasteltaviksi myös rusakkoja ja runsain mitoin erilaisia lintuja.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Marttinen Marjo

050 3146327

marjo.marttinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.