(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kurjenpolven-päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kurjenpolven päiväkoti

Lauhatie 19, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Liity mukaan joukkoomme vaikuttamaan tulevaisuuteen!

Työyhteisöämme kiinnostaa lapsen hyvinvointi ja oma ammatillinen kehittymisemme. Työmme keskiössä on lapsi ja lapsen hyvinvointi. Haluamme olla vahvasti mukana tekemässä lapsille hyvää tämän päivän ja tulevaisuuden varhaiskasvatusta. Näemme työmme mahdollisuutena kasvattaa ja opettaa uutta sukupolvea. Saamme käyttää työssämme luovuutta ja vuorovaikutustaitojamme sekä saamme nauttia työyhteisömme yhteisöllisyydestä. Tuemme toisiamme arjen muuttuvissa tilanteissa. Olemme sitoutuneita työhömme ja ylläpidämme jatkuvasti omaa ammatillista kehittymistämme. Työyhteisössämme on monenlaista osaamista ja jaamme sitä toisillemme. Työilmapiirimme on iloisen positiivinen. 

Kurjenpolven päiväkoti sijaitsee Tikkurilan Viertolassa vehreällä puutarhamaisella tontilla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kävelymatkan päässä on luontoa, liikuntapaikkoja sekä kulttuuria. Kurjenpolvessa on viisi ryhmää 1-5 vuotiaille lapsille. Päiväkotiamme on luonnehdittu kotoisaksi ja etenkin pihamme on saanut paljon kiitoksia asiakkailtamme. Päivähoitoyksikköömme kuuluu myös Kukkopillin päiväkoti Viertolan alakoulun vieressä. Kukkopillissä on esiopetusikäisiä lapsia kahdessa ryhmässä. 

Haettavana oleva määräaikainen työsuhde sijoittuu Kurjenpolven päiväkodin 3-5 vuotiaiden ryhmään.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Marttinen Marjo

050 3146327

marjo.marttinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.