(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuninkaisten päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuninkaisten päiväkoti

Työavain 3-1455-19
Vakinainen työsuhde alkaen 26.08.2019
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Kuninkaisten päiväkoti , Kuninkaistenportti 20 02610 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Kuninkaisten päiväkotiin täydentämään työyhteisömme osaamista! Tehtäväsi alkaa 3-5 -vuotiaiden lasten Menninkäisten ryhmästä. Kasvattajatiimissä on myös toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Päiväkotiyksikköömme kuuluu neljä päiväkotiryhmää sekä kaksi ryhmistä, joista toinen toimii samassa osoitteessa. Oppimisympäristöömme kuuluu viereinen pallokenttä (talvisin hyvin hoidettuna luistinkenttänä) sekä metsä, josta lapset saavat luontokokemuksia. Varhaiskasvatusta toteutamme ja tärkeänä pidämme erilaisissa pienryhmissä toimimista ja niitä varten onkin jakotiloja sekä sali lasten käytössä. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien lähellä, Kilon Kuninkaisten pientaloalueella. Kuulumme Leppävaaran varhaiskasvatuksen palvelualueeseen. Voit tutustua meihin ilmoituksen alla linkki lisätietoihin -kohdasta! Työn aloitus sopimuksen mukaan. Voit ottaa myös yhteyttä puhelimitse. Tervetuloa haastatteluun!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin perehtyneisyyttä sekä lämpöistä ja sensitiivistä eri ikäisiin lapsiin suhtautumista.

Arvostamme positiivista asennetta, hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Maria Saresvuo
050 325 2312
maria.saresvuo@espoo.fi
12.8. alkaen

Varajohtaja Satu Saraste
046 877 1608