Varhaiskasvatuksen opettaja, Kuninkaisten päiväkoti, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajat, joukkoomme Kuninkaisten päiväkotiin, täydentämään työyhteisömme osaamista!
Espoon varhaiskasvatus lisää opettajien määrää, mekin saamme kolme vakanssia. Yksi tehtävistä alkaa 1.6.2020, kaksi 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan, valmistumisvaiheessa olevat hakijat huomioidaan myös.
Päiväkodissamme on neljä ryhmää 1-5 vuotiaille lapsille (Haltijat, Tonttuset, Menninkäiset ja Peikkoset, tiimeissä toimii1-2 opettajaa) sekä ryhmis Keijut samassa osoitteessa.
Kuninkaisten päiväkoti sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, pientaloalueella. Pihan viereiset pallo/luistelukenttä ja metsä ovat osa oppimisympäristöämme.
Toteutamme monipuolista varhaiskasvatusta erikokoisissa, sopivissa pienryhmissä riippuen toiminnasta, lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista. Edellä mainittua arvioimme, kehittäen tarvittaessa uusia toimintatapoja.
Espoolla on työsuhde-etuina mm. työsuhdematkalippu, 100 ilmaista uinti kertaa Espoon uimahalleissa, kulttuuri-sporttietu.

Tervetuloa haastatteluun sekä kyselemään lisää!

Työpaikan nimi: Kuninkaisten päiväkoti

Työaika: 38h45min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista työotetta, hyviä tiimityö - ja vuorovaikutustaitoja sekä "lapsi on arvokas omana itsenään"-asennetta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352248
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo