Varhaiskasvatuksen opettaja, Kukinpolun päiväkoti
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Raikupolun toimintayksikkö

Raikukuja 6 B, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 30.06.2021


Tervetuloa Kukinpolun päiväkotiin!

Haemme sensitiivistä ja osaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa lämpimän yhteisölliseen, jokaista työntekijää arvostavaan ja osallistavaan sekä suunnitelmallisesti kehittyvään työyhteisöömme.

Kukinpolun päiväkoti on pieni kolmen ryhmän päiväkoti, ja se on osa isompaa Raikupolun toimintayksikköä, johon kuuluu lisäksi Raikupolun päiväkoti ja Soittorasian avoin päiväkoti ja kerho.

Meillä on tarjota sinulle hyvä työilmapiiri, jossa yhteistyötä tehdään yli ryhmärajojen. Painotamme positiivista pedagogiikkaa ja kaiken toiminnan läpäisevää pedagogista työotetta. Toivomme sinulta lämpimän vuorovaikutuksen ja sensitiivisen kohtaamisen arvostusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja muihin työntekijöihin. 

Yksikkömme on innostavan monikielinen- ja kulttuurinen ja täällä pääsetkin kehittämään kieli- kulttuuri- ja katsomustietoista osaamistasi. Luonto ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä. Päiväkodin vieressä on urheilu- ja jääkenttä, ja kaupunkimetsä kutsuu retkeilemään lyhyen kävelymatkan päässä. Lähiympäristöä hyödynnetäänkin ryhmien toiminnassa moninaisesti ja säännöllisesti. Meille on myös helppo tulla; päiväkoti sijaitsee kivenheiton päässä Martinlaakson juna- ja linja-autoasemasta.

Tarvitsemme sinua 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään pitkään alalla työskennelleen varhaiskasvatuksenopettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja avustajan tiimikaveriksi. Toimitilat ovat väljät ja tiimi kehittää niitä aktiivisesti vastaamaan lapsiryhmän tarpeita. Lapsiryhmä on iloinen, moninainen ja vauhdikkaan ihana!

Yksikön toiminnan, kehittämistyön, tiimien sekä yksikön opettajista ja johtajasta koostuvan johtoryhmän tukena työskentelevät vuoden 2021 loppuun asti varhaiskasvatuksen kehittäjäopettaja sekä lapsi- ja perheohjaaja (rahoituksena varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistävien toimenpiteiden valtionavustus). Yksikössämme työskentelee myös taidepedagogi. Uraa aloittavalle varhaiskasvatuksen opettajalle mahdollistamme vertaismentoroinnin. 

Koska varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu rekrylisän päätöksen piirissä sijaitsevassa monikulttuurisessa päiväkodissa niin tehtävässä maksetaan 31.5.2021 saakka 150 eur/kk rekrylisää.

Kiinnostuitko? Soita päiväkodin johtaja Liisa Karlstedt 0405393787 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

 • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
 • hyvät koulutusmahdollisuudet
 • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
 • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
 • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Karlstedt Liisa

0405393787

liisa.karlstedt@vantaa.fi

Tavoitettavissa 22.-23.12.2020 ja 4.1.-8.1.2021, klo 8-16

28.12.-31.12.2020 ajalla lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Ritva Salonen, 0401865521, etunimi.sukunimi@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1409181
 • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 22.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa