(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Koulumestarin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Hei sinä innokas varhaiskasvattaja!

Etsimme nuorekkaaseen ja huumorintajuiseen työyhteisöömme iloista ja positiivista varhaiskasvatuksen opettajaa. Työyhteisössämme kaivataan joustavuutta, sensitiivisyyttä ja sopeutumiskykyä. Toivomme, että olet valmis haastamaan itseäsi ja työssä arvostamme omatoimisuutta ja rohkeutta oppia uutta.

Lapset huomioidaan meillä yksilöllisesti, ja he toivovat teiltä, että ”se olisi kiltti”, ”rakentaisi meidän kanssa jättitornin”, ja ”kiva aikuinen ois aika kiva”.

Koulumestarin päiväkodissa valitsee hyvä työilmapiiri sekä tekemisen meininki. Päiväkodissamme on mahdollisuus kehittää itseään ammatillisesti. Tervetuloa luomaan kanssamme entistä laadukkaampaa varhaiskasvatusta.

Odotamme täällä aikuisten ja lasten kanssa hakemustasi.


Työpaikan nimi: Koulumestarin päiväkoti
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!