(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Koulumestarin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Koulumestarin päiväkoti

Työavain 3-1521-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 09.09.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 03.09.2019 kello 15:45
Koulumestarin päiväkoti , Muuralanpiha 3 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Koulumestarin päiväkodin iloisessa työyhteisössä on avoinna varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä. Toiminta painottuu vuorovaikutukseen: lasten aitoon kuuntelemiseen, keskusteluun sekä oivaltamaan ohjaamiseen kysymysten avulla. Lasta kannustetaan itsenäiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, joiden myötä itseluottamus vahvistuu. Oppimisympäristö järjestetään yhdessä lasten kanssa lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä tiimityön ja vuorovaikutuksen taitoja. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja huumorintajua.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Salermo
0405050966

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Ruismäki
0468771137