(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja Kivistön varhaiskasvatusyksikköön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kivistön varhaiskasvatusyksikkö

Moreenitie 39, Maitorpantie 4

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2019 tai sopimuksen mukaan - Kivistön ja Maitorpan päiväkodit sijaitsevat lähekkäin rauhallisella ja kodikkaalla omakotitaloalueella kävelymatkan päässä Kivistön asemalta. 

Kivistön alue kasvaa ja kehittyy, siinä on ilo olla mukana!  Alue tarjoaa monimuotoisen työympäristön, lisääntyviä yhteistyömahdollisuuksia muiden toimijoiden kanssa ja kiinnostavia asumisen muotoja alueelle muuttaville. Hyödynnämme toiminnnassamme molempien päiväkotien hyviä sisä- ja ulkotiloja,  lähimetsiä ja rakentuvaa kaupunkikulttuuria. 

Päiväkodeissamme on neljä ryhmää. Molemmissa päiväkodeissa järjestetään tulevana vuonna esiopetusta ja Maitorpassa on integroitu ryhmä. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa työskentelemään tällä kaudella Kivistön päiväkodin 5-6-vuotiaiden ryhmään. Ryhmässä on esiopetusta.

 Päiväkotimme ovat tasapainoinen sekoitus päiväkotiperinteitä ja uusia, kokeilevia ja lasten aloitteet huomioivia  varhaiskasvatuksen järjestämisen tapoja.  Pieni päiväkoti mahdollistaa yli ryhmärajojen tapahtuvan yhteistyön ja jokaisen vahvuuksien ja osaamisen hyödyntämisen. Yksikön yhteiset pedagoigiset linjat ja päätökset tehdään yksikön johtoryhmässä varhaiskasvatuksen opettajien ja johtajan sekä vastuuhenkilöiden yhteistyönä. Päiväkodeissa pedagogiikkaa ja toimintaa suunnitellaan ja arvioidaan  ammatillisissa yhteistyöryhmissä. Työskentelyssämme painottuu lapsikeskeinen varhaiskasvatus, yhteistyö vanhempien kanssa, kestävä kehitys ja huumori.

Jos sinunkin työsi tavoitteena on tehdä tiimityötä varhaiskasvatussuunnitelman toteuttamiseksi lapsen ja lapsiryhmän tarpeet ja etu sekä työhyvinvointi edellä, ota yhteyttä ja tule käymään, kerromme ja näytämme mielellämme lisää. 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: esiopetuspätevyyttä ja Vantaan varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman tuntemusta.

Luemme eduksi: S2 -osaamisen ja kehityksen ja oppimisen tuen järjestämiseen liittyvän osaamisen. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen, tervetuloa meille töihin osaksi ammatillista ja osaavaa työyhteisöä!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä euroa/kk

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Ahokas Johanna

043-8249240

johanna.ahokas@vantaa.fi

Tavoitettavissa  klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.