(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kivistön varhaiskasvatusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kivistön varhaiskasvatusyksikkö

Moreenitie 39, Maitorpantie 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 26.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa vakituiseksi tai määräaikaiseksi osaksi ammatillista, osaavaa ja huumorintajuista työyhteisöä Vantaan Kivistöön. Kivistön ja Maitorpan pienet ja kodikkaat päiväkodit sijaitsevat lähekkäin kasvavalla ja kehittyvällä alueella. Läheltä löytyy monimuotoinen oppimisympäristö lähiluontoa ja uutta kaupunkikulttuuria sekä uusia, upeita asumisen mahdollisuuksia alueelle muuttaville.  Tällä kaudella työpisteesi on Kivistön päiväkodin esiopetusryhmä ison metsäpihan ja perinteisen omakotialueen reunamilla. 

Molemmissa päiväkodeissa on neljä ryhmää ja esiopetusta. Esiopettajana vastaat ryhmän esiopetuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista sekä monialaisesta yhteistyöstä yhdessä tiimisi kanssa. Yhdessä Maitorpan esiopetuksesta vastaavan henkilökunnan kanssa muodostatte eskaritiimin jolloin yhteistyö ja vertaisoppiminen mahdollistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Teemme yhteistyötä myös yli ryhmärajojen ja lähipäiväkotien kanssa koulutus- ja kehittämisasioissa. 


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: esiopetuspätevyyttä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahokas Johanna

043-824 9240

johanna.ahokas@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.