Varhaiskasvatuksen opettaja, Kivimiehen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Kivimiehen varhaiskasvatusyksikkö on aloittanut toimintansa tammikuussa 2019.
Uudet monipuoliset sisä- ja ulkotilat mahdollistavat erilaisten oppimisympäristöjen hyödyntämisen ( mm. taidehuone, nassikkapainihuone, liikuntasali sekä monet pienryhmätilat).
Suuri piha-alue tarjoaa innostavat puitteet leikkiin, tutkimiseen ja liikuntaan. Pienemmille lapsille on rajattu kaksi eri piha-aluetta.

Kivimiehen päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää 1-5 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusryhmä. Tulevana syksynä aloittaa toimintansa uusi kaksikielinen (suomi-englanti) varhaiskasvatusryhmä 4-5 -vuotiaille lapsille.

Henkilöstöömme kuuluu kymmenen varhaiskasvatuksen opettajaa ja kahdeksan varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Otaniemen keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella (Aalto yliopiston metropysäkille 400m) sekä monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden lähellä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta. Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Kivimiehen päiväkoti
Työaika: 38.45 h / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Arvostamme halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa sekä innovatiivisuutta ja positiivista asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362621
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo