(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirstin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirstin päiväkoti

Työavain 3-1863-18
Vakinainen työsuhde alkaen 21.01.2019
Hakuaika päättyy 05.02.2019 kello 15:45
Kirstin päiväkoti , Tuomarilantie 19 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään, Kirstin päiväkodissa. Toimimme monimuotoisessa yhteisössä, jossa käytämme paljon S2-menetelmiä. Toteutamme mm. meillä kehiteltyä Musa-peda menetelmää lasten kielen tukemiseksi. Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää 1- 6 vuotiaille. Toimimme toistaiseksi väistötiloissa osoitteessa Tuomarilantie 19 (ns. Skipan talo). Päiväkodin ryhmät sijaitsevat talon 1. ja 3. kerroksessa. Päiväkodin ohi kulkevat bussilinjat 118 ja 213. Lähijunien asemat Tuomarila ja Koivuhovi sijaitsevat myös lähellä päiväkotia.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävästä, motivaatiota lasten kielen tukemiseen, innostunutta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen
043-8249064
ritva.korpinen@espoo.fi