(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi Kiltakallion lastentaloon!

Haemme kasvattajayhteisöömme opettajaa, joka on kiinnostunut kehittämään kanssamme lapsilähtöistä pienryhmätyöskentelyä ja lempeää arjen pedagogiikkaa. Työyhteisömme on huumorintajuinen, kokeilunhaluinen ja joustava. Ammatillisena tukena sinulla on varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja kieli- ja kulttuuriopettaja sekä upea kasvattajayhteisö.

Toivomme, että sinulla on herkkyyttä tunnistaa lasten tarpeita ja halua asettua kuulemaan lapsen ajatuksia. Kiltakallion lastentalossa uskotaan jokaisen lapsen menestystarinaan!

Kiltakallion lastentalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon keskuksen läheisyydessä.

Työsuhde alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Kiltakallion lastentalo
Työaika: 38h 45min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme esiopetuspätevyyttä ja kokemusta monikulttuurisesta varhaiskasvatuksesta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!