(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiltakallion lastentalo

Työavain 3-1264-19
Vakinainen työsuhde alkaen 29.07.2019
Hakuaika päättyy 25.06.2019 kello 15:45
Kiltakallion lastentalo , Lippurinne 3 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme positiivista ja innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa. Kaipaamme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot omavaa opettajaa täydentämään tiimiämme. Työtehtävät ovat työsuhteen alkaessa Norppien 3-5 -vuotiaiden ryhmässä. Lähistöllä on hyvät retkeilymahdollisuudet mm. kirjastoon, metsään ja lähipuistoihin. Yksikössämme on mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä. Varhaiskasvatuksen suunnittelussa ja toteutuksessa meitä tukevat kieli- ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Kiltakallion lastentalo toimii monikulttuurisessa ympäristössä. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö hyvässä hengessä on meille tärkeää. Työsuhde alkaa 29.7.2019, mutta tarvittaessa voi aloittaa sopimuksen mukaan aikaisemmin.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme esiopetusoikeus katsotaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Westerlund
satu.westerlund@espoo.fi

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ikonen
050 5946329
paivi.ikonen@espoo.fi