(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kilonpuiston lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi iloiseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöömme!

Kilonpuiston lastentalossa on neljä lapsiryhmää ja lisäksi samassa pihassa sijaitsevassa Karuselli-päiväkodissa kaksi lapsiryhmää. Yksikössämme toimii esiopetusryhmä.
Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten kulkyhteyksien päässä.

Toimit ratkaisukeskeisenä tiimisi vetäjänä ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Yksikössämme toteutamme yhteisöllisyyttä auttaen toinen toistamme.

Varhaiskasvatuksen opettajana toimintasi on positiivista ja ratkaisukeskeistä. Rakennamme yhdessä hyvää työilmapiiriä, jossa lapset ja aikuiset voivat hyvin.
Edellytämme lapsilähtöistä ja lasta osallistavaa pedagogiikkaa. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit tavoitteellisesti ja ammatillisesti hyviä vuorovaikutustaitoja kehittäen.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat toimintaamme.

Tehtävän aloitus 28.9. tai sopimuksen mukaan. Tarvittaessa avustamme asunnon hankinnassa.

Työpaikan nimi: Kilonpuiston lastentalo
Työaika: 38 h 15 min/ vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Kilonpuiston lastentalossa haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!