(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kilonpuiston lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kilonpuiston lastentalo

Työavain 3-1702-19
Vakinainen työsuhde alkaen 31.10.2019
Hakuaika päättyy 30.10.2019 kello 15:45
Kilonpuiston Lastentalo , Inkoonkuja 15 A 1 02610 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa toimimaan varhaiskasvatuksen opettajana Kilonpuiston lastentaloon. Kilonpuiston lastentalossa on avoinna toimi tällä hetkellä pedagogisesti vahvistetussa 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Lapsia ryhmässä on yhteensä 15. Yksikössämme toimivat kaksi 1-3 vuotiaiden lasten ryhmää, kaksi 3-5 vuotiaiden lasten ryhmää ja valmistava esiopetusryhmä. Yhteisöömme kuuluvat myös avoin päiväkoti ja Kilonpuiston koulun varhaiskasvatusryhmä. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa ryhmänsä pedagogiikasta ja toimii yhteistyössä oman tiimin ja koko yksikön henkilöstön kanssa. Meillä on sovitut rakenteet suunnittelulle, arvioinnille ja kehittämiselle. Me kehitämme lapsilähtöistä ja lasta osallistavaa ammatillisuuttamme positiivisen psykologian ja pedagogiikan avulla. Teemme moniammatillista yhteistyötä kieku opettajan ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa. Toimimme myös yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Arvostamme sitoutumista yhteisölliseen tapaan tehdä työtä lasten parhaaksi. Arvostamme ja kunnioitamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Näin toimien luomme lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön ja hyvän työilmapiirin. Tarvittaessa voimme sopia aloittamispäivämäärästä erikseen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varajohtaja Eveliina Alitalo
046 877 1581
eveliina.alitalo@espoo.fi