(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kiirunatien päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kiirunatien päiväkoti

Kiirunatie 3, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä pientaloalueella Vantaan Korsossa. Päiväkodin läheisyydessä on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Ympäristökasvatus ja kestävä kehitys ovat arkeamme. Olemme mukana vihreä lippu-ohjelmassa.

Kiirunatien toimintayksikköön kuuluu kaksi päiväkotia,  Kiirunatien ja Maauunipolun päiväkodit. Kiirunatien päiväkodissa on viisi ryhmää, joista yksi on integroitu ryhmä. Päiväkodin tilat ovat viihtyisät ja mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Ryhmätilojen lisäksi päiväkodissa on paljon pienryhmätiloja, kaksi terapia uima-allasta, musiikkihuone, liikuntasali ja ateljee sekä päiväkodin pihassa on pieni puutarha. Maauuninpolun päiväkodissa on neljä ryhmää, joista yksi on pienennetty ryhmä. Päiväkodissa on viihtyisät tilat ja paljon pienryhmätiloja ja liikuntasali. Teemme paljon yhteistyötä talojen kesken.

Haemme kahta hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa tiimityöhön sitoutunutta joustavaa ja arjen kehittämisestä innostunutta ja sensitiivisen kasvatusnäkemyksen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa joukkoomme. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa toimintayksikön johtoryhmää ja osallisena päätöksenteossa ja pedagogiikan kehittämisessä. Olemme innovatiivinen ja yhteisöllinen työyhteisö. Meillä pääset osallistumaan varhaiskasvatuksen kehittämiseen ja vahvistamaan omaa ammattitaitoasi.

Hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko kokopäivätyö


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Metsäpelto Katri

0400 786552

katri.metsapelto@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe kello 8.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.