Varhaiskasvatuksen opettaja, Kepelin päiväkoti, vakinainen, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kepelin päiväkoti, vakinainen, 2 tehtävää

Työavain 3-1418-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 29.08.2019 kello 15:45
Kepelin päiväkoti , Säterinrinne 19 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kepelin ympärivuorokautisessa päiväkodissa. Mahdollisuus myös työskentelyyn esiopetusryhmässä toisena opettajana. Henkilöstörakennemuutoksen myötä päiväkotiin on saatu kaksi varhaiskasvatuksen opettajan vakanssia. Varhaiskasvatuksen opettajan työajat sijoittuvat klo 6.00-21.00 välille. Tarjoamme varhaiskasvatusta uudessa ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Käytössä on iso liikuntasali ja erilaisia jakotiloja esim. ateljee. Vuorohoidossa on mahdollista toteuttaa erittäin hyvin pienryhmätoimintaa. Lähiympäristö tarjoaa hyvät ulkoilumaastot, myös kirjasto ja muut kulttuuripalvelut löytyvät lähistöltä. Päiväkodin kaikissa kuudessa ryhmässä on kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta. Haluamme vaalia yhteisöllisyyttä ja positiivista ilmapiiriä, jossa talomme lasten ja aikuisten on hyvä olla. Lapsemme ovat iältään 0-6-vuotiaita. Päiväkodissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin. Teemme yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Päiväkotimme on kehittänyt Vihreä lippu toimintaa useamman vuoden ja se näkyy arjessamme vahvasti. Kepelin ympärivuorokautinen päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari Hiekkanen
043 8254476

Varajohtaja Mira Värekoski
043 8254472


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287303
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa