(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kauklahden päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kauklahden päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1349-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 29.08.2019 kello 15:45
Kauklahden päiväkoti , Hansakallionkuja 1 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kauklahden päiväkodissa. Päiväkotimme vahvuus on kollegiaalinen tuki. Opettajien pedagogisia keskusteluja käydään vertaisryhmässä, joka rakentaa yksikköömme vahvan pedagogisen pohjan. Positiivinen pedagogiikka ohjaa vahvasti toimintaamme. Kaikilta kasvattajilta odotamme sitoutumista yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön. Espoon kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen ja tarjoaa monipuolisen koulutus tarjonnan lisäksi lukuisia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntoja Tervetuloa mukaan positiiviseen kasvattajayhteisöömme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kehittämismyönteisyyttä ja hyviä tiimityöntaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Saara Soini
046 877 1158
saara.soini@espoo.fi
24.6-12.7.2019

Varajohtaja Sirpa Huttu-Ahtola
046 877 1079
sirpa.huttu-ahtola@espoo.fi
24.6-28.6.2019