(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaskipihan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaskipihan päiväkoti

Työavain 3-1303-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 28.06.2019 kello 15:45
Kaskipäiväkoti , Kaskipiha 4 02340 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kaskipihan päiväkodissa. Päiväkotimme tarjoaa lapselle laadukasta kasvatusta, opetusta ja hoitoa turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Toimintamme perustana on lapsilähtöisyys; lapsen ajatukset, ideat ja kiinnostuksenkohteet sekä hänen kokemusmaailmansa ohjaavat toimintaamme. Painotamme päiväkodissa pienryhmätoimintaa. Tällä hetkellä sijoituspaikkana on Lintuset -ryhmä. Kaskipihan ryhmissä työskentelee 2 opettajaa ja 1 lastenhoitaja. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan on mahdollista aloittaa jo aiemminkin.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää otetta, itsereflektointitaitoa sekä positiivista asennetta.

Arvostamme sensitiivistä otetta, perehtyneisyyttä varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin 2016 sekä kokemusta projektityöskentelystä ja pedagogisesta dokumentoinnista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Petra Varttinen
0438247221
petra.a.varttinen@espoo.fi