(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaskipihan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaskipihan päiväkoti

Työavain 3-1672-18
Vakinainen työsuhde alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 11.12.2018 kello 15:45
Kaskipihan päiväkoti , Kaskipiha 4 02340 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kaskipihan päiväkodissa. Kaskipihan päiväkoti on pieni, lämminhenkinen ja kodinomainen "keltainen mökki", joka on perustettu 1997. Päiväkoti sijaitsee keskellä Latokaskea metsän ympäröimällä pientaloalueella. Päiväkoti tarjoaa lapselle laadukasta perushoitoa, kasvatusta ja opetusta turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissa, kotikasvatusta tukien ja perheiden erityistarpeet huomioiden. Toimintamme perustana on lapsilähtöisyys; lapsen ajatukset, ideat ja kiinnostuksen kohteet sekä hänen kokemusmaailmansa ohjaavat toimintaamme. Painotamme päiväkodissamme pienryhmätoimintaa. Tarjoamme varhaiskasvatusta kahdessa ryhmässä (Perhoset 3-5v ja Lintuset alle 3v).


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää otetta sekä positiivista asennetta.

Arvostamme sensitiivistä otetta sekä varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin 2016 perehtyneisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45 min /viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Petra Varttinen
0438247221
petra.a.varttinen@espoo.fi