(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kartanonkosken päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kartanonkosken päiväkoti

Tilkuntie 5, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on myös esiopettajan pätevyys  Kartanonkosken päiväkotiin.

Kartanonkosken alue on viehättävä arkkitehtuuriltaan ja hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingistä. Päiväkodissamme on 6 ryhmää ja toimimme Kartanonkosken yhtenäiskoulun kanssa samassa rakennuksessa. Toiminta- ja oppimisympäristömme on luonnonläheinen - alueen puistot, kirjasto, Tammiston luonnonsuojelumetsä ja Haltialan tilan läheisyys houkuttelevat säännölliseen retkeilyyn. Sisätilat päiväkodissamme ovat muuntuvat ja monipuoliset, käytävät ja kaikki pienryhmätilat sekä aulat on valjastettu leikkikäyttöön. 

Saimme Hyvä työyhteisöpalkinnon 2015 ja olemmekin sitoutuneet suhtautumaan kunnioittavasti toisiimme ja asiakkaisiimme. Teemme jatkuvasti työtä hyvän työilmapiirin eteen ja olemme muutenkin innokkaita kehittämään toimintaamme. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja perheiden päivittäiseen vastaanottoon kiinnitämme erityistä huomiota. 

Toivomme sinulta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön sekä iloa ja intoa kehittää pedagogiikkaa. Henkilöstön tehtävät vaihtelevat eri vuosina, jolloin välillä työskennellään alle 3 vuotiaiden ryhmässä, välillä yli 3 vuotiailla. Tulevana syksynä tehtäväsi olisi 5-6 vuotiaiden ryhmässä vastuunasi esiopetusikäiset lapset. Vasun ja Esiopetuksen OPSin sisältöjen mukaisesti luotamme, että leikilliset työtavat ja leikin merkityksen sisäistäminen ovat myös osa sinun toimintaasi.

 Arvostamme työntekijöissämme myös joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ammatillista työotetta. 

Tervetuloa lämminhenkiseen työyhteisöömme.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Turunen Tarja

0405084738

tarja.turunen@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.