Varhaiskasvatuksen opettaja, Kanniston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kanniston toimintayksikkö

Kenraalintie 6, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Tervetuloa joukkoomme  sinä varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta innostunut varhaiskasvatuksen opettaja!

Kanniston päiväkoti toimii 2011 valmistuneessa arkkitehtoonisesti upeassa rakennuksessa, saman katon alla Kanniston koulun, nuorisotyön ja hammashoitolan kanssa.  Alueella on kaupunkimaisesti kasvava keskusta, hyvät kulkuyhteydet ja runsaasti luontoa lähellä.

Kanniston toimintayksikössä toimii kuusi ryhmää; kaksi englannin kielirikasteista esiopetusryhmää, kaksi 3-5- vuotiaiden ryhmää ja kaksi 1-4- vuotiaiden ryhmää. Meillä arvostetaan pienryhmätoimintaa, meillä on ruokasaliruokailu ja oma liikuntasali.

Olethan avoin ja rento opettaja, jolla on mieluusti kokemusta varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta. Omaat laukkaavan mielikuvituksen, olet kekseliäs ja siedät muuttuvia tilanteita hyvin. Osaat visioida uusia toimintamalleja ja pystyt luomaan yhdessä uutta. Olisi ihanaa jos olet innostunut metsästä ja luonnosta  ja sinulla on esiopettajan pätevyys. 

Haemme ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöömme varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on aidosti ja kiireettömästi läsnä lapsen arjessa. Haluat omalta osaltasi olla rakentamassa lapselle hyviä muistoja sekä haluat  toimia yhteistyössä huoltajien kanssa lapsen parhaaksi. Varhaiskasvatuksen ammattilaisena kuuntelet herkällä korvalla sekä lapsia että heidän huoltajiaan. Toivomme oman ja työyhteisön työn kehittämisen ja arvioinnin olevan tärkeä osa työtäsi. Meillä saat kehittää omaa ammatillista osaamistasi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja osallisena pedagogisessa kehittämisessä ja päätöksenteossa.

Otamme huomioon opiskelun loppusuoralla olevat opiskelijat. 

Otathan yhteyttä ja kyselet lisää!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana  saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: esiopetuskelpoisuutta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Raitala Kaisu

0503027683

kaisu.raitala@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362180
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa