(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kalamiehen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kalamiehen päiväkoti

Työavain 3-1860-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 24.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 21.01.2019 kello 15:45
Kalamiehen päiväkoti , Kalastajankuja 8 02230 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervehdys! Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Kalamiehen päiväkotiin 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Kehitämme päiväkodin toimintaympäristöä yhdessä lasten kanssa. Työyhteisömme ideoi ja kokeilee myös rohkeasti erilaisia toimintatapoja. Tarjoamme mukavat, joustavat työkaverit ja hyvin toimivan työyhteisön. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhdessä toisen lastentarhanopettajan kanssa ryhmäsi pedagogisesta toiminnasta, lasten vasujen ja ryhmävasun laatimisesta. Päiväkoti sijaitsee Matinkylässä, johon on hyvät kulkuyhteydet. Työsuhde alkaa 7.1.2019 tai muutoin sovittuna aikana.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Kati Laitinen
046 877 3606