(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kalajärven päiväkoti, sijaisuus, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kalajärven päiväkoti, sijaisuus, 2 tehtävää

Työavain 3-1712-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.01.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 19.12.2018 kello 15:45
Kalajärven päiväkoti , Hiirisuontie 3 02970 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tule työskentelemään ja luomaan merkityksellisiä hetkiä arjen keskelle niin lasten kuin aikuisten kesken! Kalajärven päiväkodissa on avoimena kaksi varhaiskasvatuksen opettajan paikkaa alustavasti kevään ajaksi. Tehtävät sijoittuvat alle 3-vuotiaiden ryhmään ja 2-5-vuotiaiden ryhmään. Kalajärven päiväkoti sijaitsee pohjois-Espoossa monimuotoisen luonnon keskellä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien välittömässä läheisyydessä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme innovatiivista ja sensitiivistä työotetta sekä halua kiireettömästi ihmetellä arjen mukanaan tuomia ihmetyksiä yhdessä pienten lasten kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatuksen opettaja Kankkunen Sini
04-8771140
sini.kankkunen@espoo.fi