(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaivokselan toimintayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kaivokselan toimintayksikkö, Jokiuoman päiväkoti, kolme avointa tointa

Vihertie 16, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Uusintahaku varhaiskasvatuksen opettajan toimiin!

Etsimme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa Kaivokselan laajenevaan toimintayksikköön. Sijoituspaikkasi toimen alkaessa on Jokiuoman päiväkoti. Keväällä 2020 valmistuu Kaivokselan uusi päiväkoti samalle tontille nykyisen päiväkodin kanssa ja uuteen taloon henkilöstöä rekryttäessä huomioimme jo meillä työssä olevat opettajat.

Tarjoamme luonnonläheisen ja rauhallisen työympäristön, motivoituneen ja vahvaa työnimua kokevan henkilöstön koko työyksikössä. Syksyllä 2019 käynnistyy uusille varhaiskasvatuksen opettajille mentorointimalli ja Jokiuomasta olemme saaneet innostavan varhaiskasvatuksen opettajan vertaismentoriksi.

Jokiuoman päiväkodissa on viisi ryhmää ja 15 vakituista kasvattajaa. Nyt haettavat opettajan toimet ovat a) 3-5v. b) 2-5v. sisarusryhmä c) 1-3v. ryhmä. Jokiuomassa ja Kaivokselan nykyisessä päiväkodissa meillä on vielä perinteinen kolmen kasvattajan tiimikokoonpano, mutta Kaivokselan uudessa päiväkodissa on tilat suunniteltu kahden kasvattajan mallin mukaisiksi.

Jokiuoman päiväkoti sijaitsee isolla, puistoalueeseen rajoittuvalla pientaloalueen tontilla. Julkisilla kulkuvälineillä on helpoin tulla junalla Martinlaakson asemalle, josta kävelee meille n. 10 min. Omalla autolla saapuville on pysäköintitilaa.

Yksikkömme henkilöstön positiivisia nostoja: Työ koetaan palkitsevaksi, koska lapsilta ja huoltajilta saadaan paljon positiivista palautetta. Jokainen työntekijä on oikeutettu vähintään kolmeen sisäiseen koulutukseen/ vuosi ja tietoa jaetaan tiimipallavereissa, pedapalavereissa ja yksikön työilloissa. Yksikön  me-henki näkyy tiiviinä yhteistyönä yli ryhmärajojen. Esimiehen toiminta koetaan tasa-arvoiseksi ja tasapuoliseksi. Vantaan kaupungin arvot; avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys on avattu toiminnan tasolle ja jokainen sitoutuu näiden arvojen mukaiseen toimintaan.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävät voidaan täyttää määräaikaisesti ajalle 1.8.-31.12.2019.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sitoutumista Vantaan arvojen mukaiseen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Kokemusta päiväkodissa työskentelystä vähintään kolme vuotta.

Luemme eduksi: Kokemuksen monikulttuurisesta varhaiskasvatuksesta, innostuksen retkeilyyn ja luontokasvatukseen. Vaikka syksyn 2019 toimet sijoittuvat alle 6v. ryhmiin, on meillä molemmissa taloissa esiopetusta, joten esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko Työaika klo 06.00-18.00 välillä


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Laitinen (ent. Pekonen) Katri

050 303 2426

katri.laitinen@vantaa.fi


Tavoitettavissa 12-20.6.2019 virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.