Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaarnapurren päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme pieneen kahden ryhmän varhaiskasvatusyksikköömme opettajaa. Kaarnapurren päiväkodissa kaikki työntekijät pääsevät vuorollaan työskentelemään sekä alle että yli kolmivuotiaiden ryhmässä. Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu tänä keväänä alle kolmivuotiaiden lasten ryhmään.

Opettaja vastaa yhteistyössä ryhmässä toimivan toisen opettajan kanssa ryhmän pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Ryhmän varhaiskasvatussuunnitelmaa päivitämme aktiivisesti.

Päiväkodissamme toimimme meille työyhteisössä valittujen hyveiden mukaisesti hyvässä yhteishengessä. Meillä on työssämme apunamme osaavat yhteistyökumppanit lveo ja kieku. Kehitämme aktiivisesti työtämme ja arvioimme tasaisin väliajoin onnistumistamme. Olemme mukana Ilo kasvaa liikkuen -projektissa. Tällä hetkellä meillä on lisäksi kulttuurikurkkauksen aiheena seikkailukasvatus, johon olemme päässeet perehtymään koulutuksen ja ohjauksen avulla.


Työpaikan nimi: Kaarnapurren päiväkoti
Työaika: 38h 45min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kehittämisintoa, yhteistyökykyisyyttä, työniloa sekä kokemusta varhaiskasvatustyöstä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot