(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jupperin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jupperin päiväkoti

Työavain 3-1493-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 19.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 19.08.2019 kello 15:45
Jupperin päiväkoti , Kuusinevantie 16 02620 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät sisarusryhmässä. Ryhmässä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajan ja yksi lastenhoitaja. Jupperin päiväkodissa on kuusi lapsiryhmää, joista kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää. Haemme työyhteisöön työstään motivoitunutta varhaiskasvatuksen opettajaa puolen vuoden sijausuuteen, sijaisuus mahdollisesti jatkuu kevään ajan. Päiväkotimme sijaitsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Luonnon läheisyys mahdollistaa lähiluonnossa retkeilyn ja luonnon tutkimiseen myös pienten lasten kanssa. Toiminnassa panostamme pienen lapsen hyvinvointia ja hyvään yhteistyön vanhempien kanssa. Tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä turvallisessa, sallivassa ja kannustavassa ympäristössä. Toiminnassa huomioimme lasten kehitystason ja mielenkiinnon kohteet. Syli, hali ja positiivinen kannustaminen on keskeinen toimintatapamme lasten kanssa. Arvostamme leikkiä lapsen luontaisena tapana oppia. Uuden päiväkotimme tilat jakotiloineen mahdollistavat hyvin pienryhmätoiminnan toimimisen. Yhteistyö kotialueen ryhmien kesken on luontevaa ja saumatonta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sensitiivistä työtapaa. Positiivista asennetta työhön.

Arvostamme aiempaa kokemusta alle 3-vuotiaiden kanssa toimimisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 t/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Pia Torvikoski
036 877 1316
pia.torvikoski@espoo.fi