(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Jokiniemen päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Jokiniemen toimintayksikkö

Urheilutie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 26.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 14.04.2021


Tervetuloa töihin Jokiniemen päiväkotiin!


Olemme osaava ja moniammatillinen työyhteisö, jossa jokaisen jäsenen omaa osaamista arvostetaan, ammattinimikkeestä riippumatta. Jokainen työyhteisön jäsen on tärkeä osa kokonaisuutta ja tuo oman panoksensa koko työyhteisön toimintaan. Arvostamme avoimuutta, vastuun kantamista ja positiivista asennetta työhön. Huumori on meille tärkeää. Laadukas pedagogiikka on meille kunnia asia. Toimintakulttuurimme on lapsilähtöinen ja lapsen yksilöllisiä tarpeita kunnioittava. Ajattelemme, että jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja jokainen lapsi tulee kohdata ja hyväksyä omana itsenään.  Näemme, että eri ikäiset lapset oppivat toisiltaan, aikuisen tehtävänä on luoda puitteet oppimiselle, olla läsnä ja saatavilla lapselle. Arjen pedagogiikka ja leikki ovat tärkeitä painopisteitä toiminnassamme, näitä kehittämällä luomme hyvät edellytykset turvalliselle arjelle ja lapsilähtöiselle oppimiselle. 

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa yhteen talon sisarusryhmistä. Ryhmän lapset ovat iältään 1-3,5 vuotta. Opettajana vastaat ryhmän toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä osaavan tiimin kanssa. Opettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään, joka kokoontuu kahden viikon välein. Johtoryhmässä arvioidaan ja kehitetään koko yksikön toimintaa ja jaetaan osaamista. 

Jokiniemen päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, noin 1,5km Tikkurilan juna-asemalta. Bussipysäkille on noin 100m. Helsingin keskustasta linja nro 724 tulee lähes ovelle 40 minuutissa.

Kiinnostuitko? Soita rekrytoivalle esimiehelle (Johanna Möttönen, puh. 0503145628) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät hakijat huomioidaan. Määräaikaisuus tulee mahdollisesti jatkumaan.

Käy testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Möttönen Johanna

0503145628

johanna.mottonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.