(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Järvenperän päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Kuvaus tehtävästä:

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Järvenperän päiväkodissa, työ alkaa 1-3 -vuotiaiden ryhmässä.

Järvenperän päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kehä 3 välittömässä läheisyydessä. Oppimisympäristömme on, niin sisällä kuin ulkona, monimuotoinen ja muokattavissa lapsiryhmän tarpeiden mukaiseksi. Lähiympäristö tarjoaa monipuolisia retkeilykohteita. Talomme erikoisuus on aidattu metsäinen takapiha kasvatuslaatikoineen. Päiväkodissa työskentelee motivoitunut henkilökunta, joka haluaa kehittyä ja viihtyä työssään.


Työpaikan nimi: Järvenperän päiväkoti

Työaika: 38h45min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään motivoitunutta työotetta, innostusta kehittää varhaiskasvatuksen arkea sekä sensitiivistä vuorovaikutusta. Toivomme, että olet aktiivinen kasvattaja ja haluat tukea lasten aktiivista arkea sekä toteuttaa projektityöskentelyä koko talon tasoisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme vahvoja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta ja joustavuutta. Meille on tärkeää työssä viihtyminen ja työnilo, joten toivottavasti olet valmis työskentelemään yhteisen työhyvinvoinnin parissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!