(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Järvenperän päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Järvenperän päiväkoti

Työavain 3-1712-19
Vakinainen työsuhde alkaen 14.01.2020
Hakuaika päättyy 15.10.2019 kello 15:45
Järvenperän päiväkoti , Kylänportti 17 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Järvenperän päiväkodissa. Kevään 2020 tehtävä on pedagosisesti vahvistetussa ryhmässä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään vahvaa osaamista kasvun ja oppimisen tuen lasten kanssa työskentelystä, sensitiivistä ja osallistavaa työtapaa. Katsomme eduksi luovuuden ja kehittämismyönteisyyden.

Arvostamme lasta kunnioittavaa ja kuuntelevaa työskentelytapaa. Lisäksi toivomme työyhteisöön henkilöä, joka nauttii työstään varhaiskasvatuksessa ja haluaa olla rakentamassa hyvinvoivaa työyhteisöä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jonna Tuovinen
0468771099
jonna.tuovinen@espoo.fi
klo 8-15