(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Isonmännyn päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Isonmännyn työyksikkö; isonmännyn päiväkoti

Isonmännyntie 16,  01690 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut, osaava varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Isonmännyn päiväkotiin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan viisiryhmäisessä Päiväkodissa, jossa työskennellään paljon pienryhmissä, koko talon tiloja hyödyntäen sekä tiimirajoja rikkoen. Vantaan varhaiskasvatuksessa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön sekä suurempiinkin toimintarakenteisiin esimerkiksi yksikkökohtaisen johtoryhmätyöskentelyn puitteissa. Vantaa tarjoaa työntekijöilleen myös erinomaisia mahdollisuuksia kehittyä omassa työssään esim. monipuolisten sisäisten koulutusten muodossa.

Isonmännyn päiväkoti on viiden ryhmän ja 15 kasvattajan päiväkoti. Työskentelemme tiiviisti kaikki yhdessä, tiimirajoja rikkoen, yhteen hiileen puhaltaen sekä lasta ja lapsen osallisuutta kunnioittaen. Ilmapiiri päiväkodissamme on luova, sensitiivinen,  innostunut ja lasta kunnioittava. Tule mukaan hyvään ammattilaisten porukkaan kehittämään toimintaamme sekä innostumaan työn tekemisestä!

Isonmännyn päiväkoti sijaitsee Kivistö-Aviapolis alueella, Ylästön pientaloalueella kohtuullisen hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Päiväkotia ympäröivät  Ylästön puistot sekä jokivarren luonnonsuojelualueen upeat ulkoilumahdollisuudet. Kirjasto sijaitsee bussimatkan päässä


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja leikkitaidot sekä perehtyneisyyden Valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa / kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, muu, mikä Tehtävään vaadittavan koulutuksen tutkintotodistukset.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Granholm Soile

043-8269236

etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15, lomalla 20.6.-31.7.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.