(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ilvespuiston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ilvespuiston päiväkoti

Ilvestie 2, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.09.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Ilvespuiston päiväkotiin. Ilvespuiston päiväkoti sijaitsee Leppäkorvessa, n. 1 km:n päässä Korson keskustasta ja juna-asemalta. Alue on rauhallista pientaloaluetta, jonne pääsee aivan viereen bussilla Helsingistä, Tikkurilasta ja Korsosta. Alue tarjoaa vaihtelevan oppimisympäristön ja  lähellä on mm. hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja metsäretkille. Viljelemme kesäisin yhdessä lasten ja vanhempien kanssa sekä käytämme monia ympärillä olevia leikkipuistoja ulkoillessamme oman pihamme lisäksi.

Päiväkodissamme on 8 lapsiryhmää. Tänä syksynä talossa toimii kaksi alle 3 -vuotiaiden, kolme 1-5 -vuotiaiden, 4-5 -vuotiaiden, esiopetusryhmää, joissa myös 5 -vuotiaita sekä kahden kasvattajan esiopetusryhmä, joka toimii pääsääntöisesti pihassamme olevassa kodassa ja ulkona. 

Nyt haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen toimeen. (Voimme täyttää tehtävän myös määräaikaisena, jos esim. tutkintotodistus vielä puuttuu.) Työkavereiksi saat iloisen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen, lasta ja lapsuutta kunnioittavan sekä positiivisuutta korostavan joukon alan ammattilaisia. Tästä joukosta nimeämme sinulle myös mentorin, jolta saat tukea työssäsi.


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: sitoutumisen pienryhmätoimintaan, lapsen kehityksen tukemiseen positiivisin keinoin sekä toiminnan suunnittelun, toteutukseen ja arviointiin, esiopetuspätevyyden, erityispedagogiikan ja suomi toisena kielenä opetuksen osaamisen ja/tai kiinnostuksen siihen sekä halun kehittää toimintaa. Työssä auttaa hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ryhmänhallintataidot sekä iloinen ja positiivinen asenne lapsen kohtaamisen ja kasvatuskumppanuuden hengessä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Liukko Minna

0405269422

minna.liukko@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.