(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Illenpihan varhaiskasvatusyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Illenpihan päiväkoti

Illenpiha 6, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 17.11.2020 tai sopimuksen mukaan - Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Etsimme  varhaiskasvatuksen  opettajaa vakituiseen tehtävään Illenpihan varhaiskasvatusyksikköön. Tulevana toimintakautena tehtävä olisi  Illenpuiston päiväkodin pienten, alle 3v lasten ryhmässä.

Tarjoamme innostuneen ja kehittämismyönteisen työyhteisön keskellä Vantaata, Kartanonkoskelta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta Risto Räppääjän maisemista. Meillä saat tehdä työtä omalla tavallasi, luotamme ammattilaisen osaamiseen.  Opettajat ovat tiimiensä johtajia ja sitä kautta johtamassa vahvasti koko yksikköä osana johtoryhmää. Uudet opettajat saavat talosta oman mentorin ja/tai pääsevät alueen mentoriryhmään.

Työyhteisöömme kuuluu kaksi päiväkotia. Työntekijöitä on noin 30, lapsia noin 150. Yksikössämme luotamme vahvasti positiiviseen pedagogiikkaan, kannustamiseen ja vahvuuksien löytämiseen. Jokainen lapsi ja kasvattaja on tärkeä ja ainutlaatuinen. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Pienryhmätyöskentelytaidot ja -kokemuksen. Kokemusta alle 3v lasten ryhmästä sekä positiivisen pedagogiikan tuntemuksen. Etunasi on myös joustavuus, hyvät yhteistyötaidot ja kehittämismyönteisyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55). 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Eskola Sari

0503121817

sari.eskola@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9-14.30

Antti Lindqvist p. 043 827 0253


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.